Goffee

GOFFEE  |  Jakarta, INA

The client approached us for an advice on their mini cafe development. In which two big columns are present on the site before the renovation.

Our challenge was to hide the front column into the front facade and introduce another two horizontal volumes of mirrored stainless steel at the bar. One floating above the other, creating a monumental effect and depth throughout the space.

At the facade of the cafe, the window can be folded open to activate indoor-outdoor experience. This also encourages interaction between people in the coffee shop and outside. The material selection is exposed and raw, giving Goffee a strong rustic character to the audience.

Type

Commercial

Area

25 m²

Status

Site Preparation

Location

Jakarta, Indonesia

Year

2019

Related Post